2017-11-11 07:03:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ön most kifejezetten temperamentumos hangulatban van.

Napi horoszkóp november 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19 
A Hold ma már a Szűz jegyébe lép. Ezért ma is ügyeljen arra, hogy ne adjon ki szükségtelenül pénzt. Az a veszély fenyegeti, hogy olyan döntést hoz, aminek rossz következményei lehetnek.
 

Bika: IV. 20. - V. 20. 
Ön most kifejezetten temperamentumos hangulatban van. Vigyázzon, az önfejűségével, konokságával csak ront a helyzeten… Kerülje el a konfliktusokat!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Ellenállásba ütközhet, részben vagy egészben a saját hibájából. Önzősége most erőteljesen megmutatkozhat, valószínű, hogy uralkodni próbál mások felett. Ha nézeteltérése támad valakivel, a legjobb, amit tehet, ha azonnal megbeszéli az illetővel a gondokat.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
Semmilyen kötelező találkozó, semmilyen megerőltető szabadidő program nincs a hétvégére. Olvashat, álmodozhat, filozofálhat egy jó barátjával, menjen sétálni, élvezze a semmittevést.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Vénusz és a Szaturnusz is gondoskodik a jó hangulatról. Túláradó energiája annyira magabiztossá teheti, hogy értelmetlen kockázatokat is vállalhat. Legyen duplán óvatos, minden tevékenységben, amely potenciálisan veszélyes lehet. Pénzügyi kérdésekben most számíthat a sikerre, ha tervei vagy beruházásai megalapozottak.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
A Merkúr áll a horoszkópjának legmagasabb pontján - ajándékba adja önnek a gazdagságát, közvetlenül hasznát veheti ennek a csúcspontnak. Tartsa nyitva a szemét, mert új ajtók nyílhatnak meg ön előtt.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
Hihetetlen energiával és önbizalommal rendelkezik, de ez néha túlzásokhoz és meggondolatlansághoz vezet. Ne hajszolja magát túl semmilyen téren. Rendszerint a veszteségek időszaka ez, elképzelhető, hogy rosszul ítél meg bizonyos helyzeteket, és emiatt hibázik.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Hajlamos lehet arra, hogy másokkal szemben parancsolóan és erőszakosan lépjen fel. Ezt persze senki sem veszi jó néven, és problémák adódhatnak belőle most, vagy a későbbiek során. Ha ezt el tudja kerülni, szerencsésen alakulhatnak a dolgai.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Ma még foglalkoznia kell a mindennapi apró-cseprő ügyekkel, gyakorlatiasan kell megszerveznie a napot. Este vegyen egy kellemes kádfürdőt, lazuljon el, és úgy fogja érezni magát, mint aki újjászületett.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyébe ért. Lehet, hogy ezt észre sem fogja venni, de az biztos, hogy elkezdődik valami, ami hamarosan szerencsés kimenetelhez vezethet. Este nyugalomban tudja lezárni a napot, sok mindent el tudott végezni.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
Nem való ma önnek a zajos társaság, holott máskor ön a baráti kör szíve-lelke. Jobb, ha az estét egyedül, vagy a párjával, meghitt hangulatban töltik!
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Komoly hasznára válhatnak azok az információk, amiket ma begyűjt másoktól. Néhány olyan embert is az útjába sodor az élet, akik előre lendíthetik a karrierjét.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: